Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

 023 - 538 60 27


Verkoop en verhuur

Macada Innovision verkoopt alle producten uit het productassortiment: complete projectiesystemen – scherm, spiegel, frame, accessoires – of onderdelen daarvan.
Ook verhuren wij audio- en videoapparatuur.
 

Wanneer huren?

Huren is handig wanneer er incidenteel behoefte is aan beeldprojectie van foto’s, film- of videobeelden. Gemeenten, bedrijven, horecaondernemingen, kerken, sportclubs, maar ook particulieren kunnen bij Macada Innovision terecht voor het huren van:

  • projectiekasten (mobiel doorzichtprojectiesysteem)
  • projectoren
  • projectieschermen
  • geluidsapparatuur

Bij uitvaarten

De laatste jaren verhuren wij steeds vaker projectieapparatuur voor een beeldpresentatie tijdens een uitvaart. Met een beeldpresentatie worden de gesproken woorden of de gekozen muziek nog indrukwekkender. Een beeldpresentatie maakt een uitvaart persoonlijk en onvergetelijk.

 

Met of zonder technicus

Veel materiaal is zonder technicus te huur. De apparatuur wordt dan compleet geleverd met een duidelijke instructie.


Huur inclusief technicus is ook mogelijk. Bij een belangrijke presentatie – en zeker bij een uitvaart! – is het een prettig idee dat een ander zich bekommert om alle technische details.
 

Offertes op maat

Omdat elke verhuuropdracht anders is, maken wij altijd offertes op maat. Informatie over verhuurprijzen op aanvraag. Voor meer informatie: