Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

Wie wil er nou een spiegel met een gat?

Mei 2024 -- Met onze aanschaf van een CNC glasbewerkingscentrum gaat een grote wens in vervulling. De nieuwe machine kan meer en complexere bewerkingen uitvoeren, met een veel grotere nauwkeurigheid. Daar worden we zelf al heel blij van, maar onze opdrachtgevers zeker ook. Lees meer »

Spelen met technologie: een fysieke zoekmachine voor musea

Serendipiteit. Dat is: bij toeval iets vinden waar je niet naar op zoek was en wat desalniettemin heel waardevol voor jou blijkt te zijn. Serendipiteit vormt het basisprincipe van het project Searcher, een nieuwe interactieve tool voor musea. Een projectgroep van vijf Europese ontwerpbureaus werkt sinds 2023 aan de ontwikkeling van Searcher: een fysieke zoekmachine die gebruikers in staat stelt om een grote digitale museumcollectie interactief, intuïtief én individueel te ontsluiten. Macada Innovision werkte mee aan het project en kon de opdrachtgevers méér bieden dan waar ze naar op zoek waren. Inderdaad, serendipiteit. Lees meer »

Op naar 2024!

Op de drempel nog even terugkijken. Even genieten van de successen van het afgelopen jaar. Een jaar waarin we hard werkten aan de ontwikkeling van een nieuw en toekomstgericht Macada Innovision. We zijn er nog niet, maar het begin is er. Lees meer »