Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

Touchscreen frames verdienen meer aandacht

Om van een glasplaat een interactief scherm te maken hebben wij verschillende oplossingen in de aanbieding. Zoals onze alom bekende capacitive touchscreen folie, waar we veel aanvragen voor krijgen. Veel minder bekend zijn onze infrarood touchscreen frames die we, helemaal naar de wens van de klant, op maat kunnen maken. Van klein tot heel groot. Dat maakt de frames multi-toepasbaar. Lees meer »

De beste oplossing begint met het verstaan van je klant

We love it when a plan comes together. Zelfs als ons aandeel in het plan maar heel bescheiden is. Het ontwerp en de inrichting van een nieuw hoofdkantoor voor Guerrilla Games was zo’n plan dat dit jaar uiteindelijk ‘together’ kwam. Na heel veel voorbereiding en met de inzet van heel veel partijen. Eén van die partijen was onze opdrachtgever Maarten’s Sound & Vision (MSV). Lees meer »

Kijken (en luisteren) naar koraalriffen in de Noordzee

Er zijn maar weinig mensen die weten dat er koraalriffen zijn in de Noordzee. Om eerlijk te zijn, wij wisten het ook niet. Van nature komen koraalriffen hier niet voor, ze ontstaan op en rond allerlei door mensen aangebrachte structuren in de zee: windmolens, boorplatforms en vooral ook scheepswrakken. Lees meer »