Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

Oppervlaktespiegels maken virtuele tandbehandeling mogelijk

Eigenlijk is het een spiegeltje van niks, 12 bij 11,5 cm. Maar zonder dat ene kleine spiegeltje zou de Simodont Dental Trainer niet kunnen functioneren. En dat zou toch wel erg jammer zijn. Want alleen met dit virtuele trainingsapparaat kunnen tandartsen-in-opleiding letterlijk ervaren hoe het voelt om bijvoorbeeld in een tand of kies te boren. Lees meer »

Een glazen plafond in de cleanroom

Hoe kleiner de microchips, hoe groter de machines waarmee ze gemaakt worden. Vandaar dat de nieuwste cleanroom van een van onze klanten weer flink groter werd dan hun twee eerdere cleanrooms. Macada Innovision leverde tijdens de bouw van deze cleanroom 80 glasplaten, waarmee een betrouwbaar, schoon en glad plafond kon worden gerealiseerd. Lees meer »

Oppervlaktespiegels toegepast in Augmented Reality technologie

In deze tijd van arbeidskrapte zitten manufacturingbedrijven vaak in een spagaat. Ze hebben meer dan genoeg werk, maar te weinig technisch geschoold personeel om het uit te voeren. Een mogelijke oplossing hiervoor komt van het Belgische technologiebedrijf Lichtwerk. Samen met hun Amerikaanse partner LightGuide ontwikkelen ze Augmented Reality units, die zowel kunnen worden ingezet op de werkplek als in een opleidingsomgeving. Macada Innovision leverde de benodigde oppervlaktespiegels op maat voor de opleidingsunits. Lees meer »