Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

Sound & visual experience bij House of Rituals

De allereerste Mind Spa ter wereld werd in 2021 geopend bij House of Rituals Amsterdam. De bijdrage van Macada Innovision: een 12 meter wandvullend projectiescherm in de Mind Studio, waarmee tijdens meditatiesessies een totale ‘sound & visual experience’ wordt gecreëerd. Assemblage, transport en montage van dit unieke scherm waren stuk voor stuk uitdagende breinbrekertjes. En o ja, corona was natuurlijk ook van de partij. Lees meer »

Voorjaarsopruiming Macada Magazijn

Voorjaar! De beste tijd voor een opruiming. De afgelopen weken hebben wij grote schoonmaak gehouden in ons magazijn..... Lees meer »

Een beetje licht in donkere dagen

‘When Nature Calls’. In 2019 werd deze uitdrukking gekozen als thema voor het Amsterdam Light Festival 2020. En hoe symbolisch zouden die drie woorden uiteindelijk blijken! Vanwege corona moest zelfs op stel en sprong een ‘light’ versie bedacht worden voor het normaal zo drukbezochte festival. Slechts zeven licht-kunstwerken zijn te bewonderen, waaronder de videomapping-installatie ‘Guichelheil en Duizendschoon’ van kunstenaarscollectief Blauwe Uur. Hun uitdaging: met spiegels een zo scherp mogelijke projectie realiseren op een 73 meter hoge muur. Lees meer »