Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

De nieuwe generatie treedt aan

25 mei 2022 -- Deze maand verwelkomen wij de tweede generatie Willenbroek – zoon Maurits – in ons familiebedrijf. Macada Innovision is voor hem geen onbekend terrein, van jongs af aan was hij al regelmatig in de werkplaats te vinden en eenmaal volwassen werkte hij vaak op afroep mee bij grote klussen waar we meer ‘handjes’ bij nodig hadden. Lees meer »

Projectiefolie toont wat het algoritme ziet

Het kost soms wat moeite om de kelderzaal van museum Het Nieuwe Instituut te vinden. Maar eenmaal binnen zijn bezoekers altijd onder de indruk. De afwezigheid van daglicht maakt deze grote ruimte bij uitstek geschikt voor lichtinstallaties, die in het donker van alles laten bewegen en knipperen. Tot 26 juni 2022 is hier de interactieve lichtinstallatie te zien die het middelpunt is van de tentoonstelling ‘De toekomst door kunstmatige ogen. 20 jaar VPRO Tegenlicht’. Macada Innovision bracht een speciale projectiefolie aan in de centrale lichtinstallatie van deze tijdelijke tentoonstelling. Lees meer »

Focus op spiegels

Van bijvangst naar hoofdmoot. De toenemende vraag naar oppervlakte(glas)spiegels begon voor ons ooit als ‘bijvangst’. We produceerden ze toch al als onderdeel van onze projectiesystemen, dus de belangstelling vanuit andere branches was mooi meegenomen. Inmiddels kunnen we stellen dat de vraag zo groot is geworden dat de productie en afwerking van deze spiegels langzamerhand de hoofdmoot vormt van onze bedrijvigheid. Lees meer »