Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

Oppervlaktespiegels toegepast in Augmented Reality technologie

In deze tijd van arbeidskrapte zitten manufacturingbedrijven vaak in een spagaat. Ze hebben meer dan genoeg werk, maar te weinig technisch geschoold personeel om het uit te voeren. Een mogelijke oplossing hiervoor komt van het Belgische technologiebedrijf Lichtwerk. Samen met hun Amerikaanse partner LightGuide ontwikkelen ze Augmented Reality units, die zowel kunnen worden ingezet op de werkplek als in een opleidingsomgeving. Macada Innovision leverde de benodigde oppervlaktespiegels op maat voor de opleidingsunits. Lees meer »

Macada 2.0

2022 was voor ons een bijzonder jaar. We vierden ons 25-jarig bedrijfsjubileum én verwelkomden Maurits Willenbroek als nieuw lid van het productieteam. En 2023 belooft alwéér een bijzonder jaar te worden.... Lees meer »

Touchscreen frames verdienen meer aandacht

Om van een glasplaat een interactief scherm te maken hebben wij verschillende oplossingen in de aanbieding. Zoals onze alom bekende capacitive touchscreen folie, waar we veel aanvragen voor krijgen. Veel minder bekend zijn onze infrarood touchscreen frames die we, helemaal naar de wens van de klant, op maat kunnen maken. Van klein tot heel groot. Dat maakt de frames multi-toepasbaar. Lees meer »