Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

Precisiebeurs 2023; we hebben er zin in!

Op 15 en 16 november a.s. zijn wij als exposant aanwezig op de Precisiebeurs 2023. Met weliswaar een bescheiden stand (no. 537) in Hal 3, maar wel eentje die opvalt. Vooral door de speciale gadget die we daarvoor aan het bouwen zijn, maar die nog even geheim moet blijven. Wat wij op de beurs willen laten zien: dat Macada Innovision BV beschikt over specialistische kennis op het gebied van glas & spiegels én de toepassingen daarvan in allerlei (optische) systemen. Lees meer »

Oppervlaktespiegels maken virtuele tandbehandeling mogelijk

Eigenlijk is het een spiegeltje van niks, 12 bij 11,5 cm. Maar zonder dat ene kleine spiegeltje zou de Simodont Dental Trainer niet kunnen functioneren. En dat zou toch wel erg jammer zijn. Want alleen met dit virtuele trainingsapparaat kunnen studenten Tandheelkunde letterlijk ervaren hoe het voelt om bijvoorbeeld in een tand of kies te boren. Lees meer »

Een glazen plafond in de cleanroom

Hoe kleiner de microchips, hoe groter de machines waarmee ze gemaakt worden. Vandaar dat de nieuwste cleanroom van een van onze klanten weer flink groter werd dan hun twee eerdere cleanrooms. Macada Innovision leverde tijdens de bouw van deze cleanroom 80 glasplaten, waarmee een betrouwbaar, schoon en glad plafond kon worden gerealiseerd. Lees meer »