Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Aankomen mag

Aankomen mag

Santpoort, 16 mei 2013 -- Interactief, touchscreen, begrippen waar we in deze tijd niet meer omheen kunnen. Met touchscreen monitoren is dan ook zo veel meer te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan instore communicatie. Maar ook bij vergaderingen en presententaties zijn touchscreens uitermate inspirerend.
Ja hoor, lekker dan, denkt u, als u nog een hele stapel prima functionerende monitoren heeft, die helaas niet interactief en geen touchscreen zijn. Vervanging daarvan zou gewoon kapitaalvernietiging betekenen. Dat vinden wij ook en daarom hebben wij standaard in ons assortiment de Macada interactieve overlay.

Jan Willem Willenbroek: “Steeds vaker komen klanten bij ons met de vraag: kun je een gewone monitor interactief maken? Ja, dat kan, geen probleem. Van elke monitor, LCD of plasma, maken we een interactief scherm met onze interactieve overlay. De overlay is voorzien van lasergesneden floatglas, een omrandingsprofiel en sluitprofielen. Hiermee bouwen we de monitor om tot een touchscreen waarbij zelfs dual touch mogelijk is.”

Zien hoe het werkt? Kijk op ons YouTube kanaal.
« Terug