Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

De beste oplossing begint met het verstaan van je klant

We love it when a plan comes together. Zelfs als ons aandeel in het plan maar heel bescheiden is. Het ontwerp en de inrichting van een nieuw hoofdkantoor voor Guerrilla Games was zo’n plan dat dit jaar uiteindelijk ‘together’ kwam. Na heel veel voorbereiding en met de inzet van heel veel partijen. Eén van die partijen was onze opdrachtgever Maarten’s Sound & Vision (MSV).

The Cinema
Wie echt het naadje van de kous wil weten verwijzen we graag naar de uitgebreide beschrijving van het complete project in magazine Resolution. Hier volstaan we met deze ultrakorte versie: de Nederlandse videogame-developer Guerrilla Games – grote naam in de gamebranche, opgericht in 2000, inmiddels 350 mensen in dienst en wereldwijd toonaangevend – was dringend toe aan een nieuw en groter hoofdkantoor. Gekozen werd voor een historisch pand, het voormalige Telegraafgebouw in centrum Amsterdam. Dat biedt voldoende plaats voor onder meer tien nieuwe studio’s, waar de best mogelijke game audio kan worden geproduceerd, én een centrale ruimte waar groepen medewerkers kunnen samenwerken aan nieuwe game-producties. Voor die laatste ruimte – genaamd The Cinema – leverde Macada Innovision in opdracht van MSV een akoestisch projectiescherm van 3,5 bij 2 meter.

 

Transparant communiceren
Jasper van Eif, mede-eigenaar van MSV, kwam na een tip van een vriend terecht bij Macada Innovision. “Hij zei ‘als je wat met projectieschermen wil, moet je bij Macada zijn. Zij hebben er verstand van en ze kunnen alles maken’. Dus wij hebben bij hen een uitvraag gedaan en zij hebben ons goed geadviseerd en een prima scherm geleverd. Klinkt als een eenvoudige klus, een klein onderdeel van een groot project, lijkt misschien allemaal niet zo spannend. Maar voor ons is het belangrijk om samen te werken met een leverancier die transparant communiceert, alle afspraken nakomt en eventuele problemen oplost. En dat doen ze bij Macada. Bovendien reageren ze altijd lekker snel.”

 

Kennis en ervaring
MSV bestaat al sinds 1985 en heeft in de loop der jaren een netwerk van spraakmakende – veelal vaste – klanten opgebouwd. “Wij bedienen een heel leuk segment van de markt. Zijn gezegend met klanten als Netflix en Disney, maar ook wereldberoemde producers zoals Armin van Buuren en Martin Garrix. Wat de Nederlandse markt betreft wordt een aanzienlijk deel van radio, tv- en film-vormgeving die je dagelijks hoort geproduceerd op audio-productiesystemen die wij hebben geleverd.”
Ook Guerrilla Games is al meer dan 10 jaar vaste klant van MSV. Met de oplossing die MSV destijds bedacht om hun studio’s te upgraden was Guerrilla zo tevreden dat ze ook nu weer voor MSV kozen. Volgens Jasper van Eif heeft dat vooral te maken met de kennis en ervaring die je als bedrijf meebrengt. “Het maken van de beste oplossing begint met het ‘verstaan’ van je klant: heb ik goed begrepen wat jij wil?”, zegt hij.

 

Daar kunnen wij het alleen maar van harte mee eens zijn.


Details product
Macada Basic SEMA akoestisch projectscherm
Zichtmaat: 3500 mm x 1969 mm
On-axis gain: 0.95
Kijkhoek: 160⁰

 

« Terug