Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Projectiescherm kopen

Projectiescherm kopen

Wat komt er allemaal kijken bij een projectiescherm kopen? Wie informatie daarover op internet zoekt, kan makkelijk het spoor bijster raken door al die verschillende typen, modellen en maten. De doorgewinterde AV-bedrijven weten daarin hun weg wel te vinden. Maar voor de gemiddelde middenstander, om nog maar helemaal niet te spreken van de thuisconsument, zullen de technische details van al die verschillende projectieschermen al snel duizelingwekkend zijn.
Gelukkig is het helemaal niet nodig om eerst zelf in de schermentechniek te duiken voor u een projectiescherm gaat kopen. Of het nu gaat om een doorzichtprojectiescherm of een interactief projectiescherm kopen, een bedrijf als Macada Innovision adviseert en begeleidt uw aankoop en zorgt ervoor dat de audiovisuele presentatie uiteindelijk perfect zal zijn.

Wilt u een projectiescherm kopen, dan hoeft u vooraf eigenlijk maar drie vragen te beantwoorden. Waar moet het scherm komen? Waar wil ik het scherm voor gebruiken? Wat wil ik er ongeveer aan uitgeven? Met de antwoorden daarop gaan wij voor u aan de slag. Blijken uw wensen te passen bij een van onze standaard projectieschermen, dan is de bestelling snel te plaatsen en te leveren. Voor een scherm op maat komen we in de meeste gevallen eerst een aantal metingen doen, om de prestaties van verschillende schermen in uw situatie te beoordelen. Op basis daarvan krijgt u een adviserende offerte. Hiermee kunt u goed geïnformeerd uw keuze maken en het voor u meest geschikte projectiescherm kopen.

Het eindresultaat van het scherm – hoe goed is het beeld? – wordt bepaald door de kwaliteit van het scherm én door de omstandigheden waaronder de projectie plaatsvindt. Maar het gaat natuurlijk vooral om de menselijke waarneming, die van ú. Daarom bellen we ook een paar weken na aankoop en montage met de vraag: hoe bevalt het nieuwe product? Want wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.
« Terug