Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

'Goed opgelost door Macada'

'Goed opgelost door Macada'

Je wilt het niet, maar soms heb je hick-ups tijdens een opdracht. Voor ons is het dan zaak om de hobbels glad te strijden én op goede voet te blijven met onze opdrachtgever. Een voorbeeld is ons project voor UZN Uitvaartcentrum Zuid in Amsterdam. Voor hen installeerden we in juli 2014 een nieuwe audio- en video-installatie, compleet met projectiescherm. Dat scherm – Macada Flexibel Opzicht projectie (span)doek – werd gespannen op een zuil midden in de aula van het uitvaartcentrum.
Aanvankelijk werd ervoor gekozen om een smal deel van de zuil te bekleden met projectiedoek, met name om esthetische redenen. Al bij het aanbrengen constateerden we zelf ‘dit is te smal, het werkt zo minder goed’. Ook het bepalen van de projectorpositie werd erdoor bemoeilijkt.
De opdrachtgever was niet tevreden, dus wij ook niet.

In overleg met directeur Peter van der Hoop is na enkele maanden alsnog een breder deel van de zuil bekleed met projectiedoek. Wij namen de extra uren daarbij voor onze rekening.

En? Klant tevreden? Peter van der Hoop: “Ja, alles werkt nu naar behoren. Natuurlijk was het jammer dat het niet in één keer goed was, maar het is goed opgelost door Macada.”
« Terug