Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Groot, groter, grootst

Groot, groter, grootst

Beurs, congres, theatervoorstelling, mega-sportwedstrijd. Allemaal perfecte aanleidingen om voor een groot projectiescherm te kiezen. En dan hebben we het over gróót groot: van 8 tot 12 meter breed. Projectieschermen van deze afmetingen leveren wij standaard vanuit ons Macada Basic assortiment: Macada Basic Cine Pro.
Macada Basic Cine Pro zijn grote elektrische projectieschermen voorzien van Macada Flexibel projectiedoek in mat-wit, mat-wit geperforeerd of doorzicht grijs. Dit doek wordt bevestigd aan een aluminium buis die gelijktijdig functioneert als rolmechanisme én onderbalk. Het rolmechanisme wordt in beweging gebracht met behulp van twee stalen kabels aan weerszijden van het scherm, die worden aangedreven door een sterke elektrische windas-motor. Zelfs de grootste schermen kunnen hiermee in minder dan 90 seconden uit- en ingerold worden.

Maximaal veilig
Macada Innovision heeft veel ervaring met het bouwen en monteren van een dergelijke projectiescherm-constructie. Een klus die kennis van het materiaal, vakmanschap én precisie vergt. Niet alleen moet het grote projectiedoek op de juiste wijze bevestigd worden om een haarscherp beeld te garanderen  – zelfs van grote afstand –, de totale constructie moet bovendien maximaal veilig zijn. Het gewicht ervan is immers aanzienlijk. Om die reden voorzien wij deze grote projectieschermen van een uniek veiligheidssysteem waarmee elk onverwacht uitrollen van het scherm wordt voorkomen. 


Aanbieding 2016
Tot eind van dit jaar bieden wij de Macada Basic Cine Pro projectieschermen aan tegen scherpe actieprijzen. 
Levertijd van de schermen: 4 weken na ontvangst bestelling. 
Meer informatie over schermen en actieprijzen: +31 (0) 23 538 6027.
« Terug