Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

High Tech vergaderen

High Tech vergaderen

Santpoort, augustus 2013 -- Goede high tech audiovisuele apparatuur zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen vergaderen. Maar dan wel graag apparatuur die iedereen kan bedienen, ook als je toevallig niet heel technisch bent aangelegd. Dat is precies de uitdaging die het Amsterdamse bedrijf Facility Partners – voor audiovisuele installatietechniek – bij elke klus aangaat. Zoals bij de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) waar zij onlangs in samenwerking met Macada Innovision zes vergaderruimten voorzagen van de nieuwste audiovisuele techniek.
“We hebben in elke ruimte LCD-projectoren met projectieschermen of LCD-monitoren geplaatst. Via een klein beeldscherm, ter grootte van een iPad mini, kan elke gebruiker het systeem bedienen en ermee doen wat hij of zij wil: iets projecteren, een laptop aansluiten, een tv-kanaal bekijken etc.,” vertelt JP Filbry van Facility Partners. “Onze uitdaging is om de vaak ingewikkelde apparatuur zo te installeren dat iedereen ermee om kan gaan, zonder dat er een handleiding aan te pas hoeft te komen. Wij richten het helemaal in op het kennisniveau van de eindgebruiker.”

Flexibel
Het visitekaartje van elk audiovisueel systeem is het projectiescherm. Alleen met een perfect passend scherm kun je immers zien hoe goed de AV-apparatuur is. Macada leverde voor de vergaderruimten van de NVB Macada Flexibel spanschermen voor opzichtprojectie. JP Filbry: “Wij kozen voor samenwerking met Macada omdat zij goede kwaliteit leveren en ook heel flexibel zijn in hun dienstverlening. In dit geval ging het om maatwerk: de schermen moesten op maat gemaakt worden voor inbouw in een bestaand designmeubel. De juiste maten daarvoor konden we pas opmeten en doorgeven zodra het meubel er stond en daardoor had Macada maar twee dagen voor oplevering. Ook daarin zijn ze flexibel en denken en werken ze met je mee. De schermen zijn op tijd geleverd, pasten perfect en de kwaliteit is gewoon zoals het hoort: in orde.”

www.facility-partners.nl
 
« Terug