Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Na de zomer van start met een mooie nieuwe website

Na de zomer van start met een mooie nieuwe website

Santpoort, september 2018 -- Projectieschermen, spiegels & glas, projectiedoeken & projectiefolies, projectieaccessoires. Samen vormen deze productcategorieën onze corebusiness. Zeg maar gerust: het kloppend hart van ons product- en dienstenaanbod. Met trots presenteren we u onze vernieuwde website waarin een centrale plek is ingeruimd voor die corebusiness.

Een tandje strakker

Snel, strak, informatief. Aan die eisen moet elke bedrijfswebsite van nu voldoen. Die van ons was al snel en informatief, maar het kon nóg een tandje strakker. Vandaar de facelift die we deze zomer hebben laten uitvoeren. De look & feel bleef hetzelfde, het aantal pagina’s is kleiner geworden en de tekst per pagina korter.

 

Productinformatie makkelijk te vinden

De beschrijving van ons assortiment – producten en diensten – hebben we toegespitst op de productcategorieën waar het merendeel van onze klanten naar op zoek is: projectieschermen, spiegels & glas, projectiedoeken & projectiefolies, projectieaccessoires. De inhoud van onze website is zo ingericht dat bezoekers de productinformatie makkelijk kunnen vinden.

 

Projectieschermen

Het basisproduct waarmee we startten in 1996. Anno nu leveren we veel verschillende soorten projectieschermen. Van standaardschermen tot schermen op maat en van elektrische tot fixed frame schermen. En van klein tot héél groot.

 

Spiegels & glas

Onze spiegelproducten zijn eigen fabricaat: op maat en desgewenst polygeslepen. Wij leveren bijvoorbeeld oppervlaktespiegels, zilveren spiegels, beeldschermspiegels, anti-reflectie glas en spiegelsystemen voor projectie. Ook zijn wij hét adres voor polyslijpen van glas en glasspiegels.

 

Projectiedoeken & projectiefolies

Er is een oneindige variatie aan projectiedoek en projectiefolie op de markt; wij leveren een aantal specifieke soorten. We verwerken deze producten zelf bij de fabricage van onze projectieschermen op maat. Bovendien verkopen we ze ‘los van de rol’, tegen een vaste prijs per strekkende of vierkante meter.

 

Projectieaccessoires

Projectorliften, gewone frames, touchscreen frames, omrandingsprofielen, projectorbeugels, velcrotape … Bij ons kun je terecht voor alles wat met projectiesystemen te maken heeft.

 

Meer zien?

U bent van harte welkom op https://www.macada-innovision.nl/nl.

Én natuurlijk in onze showroom. Maak een afspraak voor een bezoek: 023 538 6027 of info@macada-innovision.nl 

« Terug