Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Nieuw bij Macada: Bavelloni glasslijpmachine

Nieuw bij Macada: Bavelloni glasslijpmachine

Santpoort, april 2017 -- Voor onze doorzichtprojectiesystemen gebruiken we eigen fabricaat spiegelproducten: op maat gesneden en desgewenst polygeslepen oppervlakteglasspiegels. Deze spiegels leveren we op bestelling óók aan bedrijven en particulieren. Sinds kort hebben we daarvoor een nieuwe professionele Bavelloni glasslijpmachine in huis, waarmee we ook uw glasplaten en glasspiegels prachtig polyslijpen. Van klein tot héél groot.
Polyslijpen van glas en glasspiegels
Zichtbare randen van glas(platen) of spiegels worden doorgaans afgewerkt met een geslepen sierrand. Van de verschillende slijpmethodes – poly-, facet- en verstekslijpen – is polyslijpen veruit de mooiste en meest veilige wijze van afwerking. Een polygeslepen rand is niet scherp, u kunt zich er niet aan snijden.

Voor diverse typen glas
Onze Bavelloni glasslijpmachine is geschikt voor diverse typen glas zoals floatglas, gelaagd veiligheidsglas en glasspiegels. De machine is voorzien van diamant- en polijstschijven. Bij het polyslijpen worden de scherpe zijkanten van een glas of spiegel 45°polygeslepen (gepolijst), de kopse kant wordt poly/vlak geslepen. Onderstaande foto laat het spiegelgladde resultaat zien.Foto's: Cécile Wierink Fotografie
« Terug