Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Olympische Winterspelen met Macada doorzichtprojectiescherm

Santpoort, 26 februari 2018 -- Ook zo genoten van de Winterspelen die de afgelopen drie weken te zien waren bij NOS Studio Sport? Wij ook. En vooral omdat wij – als enige in Nederland – wisten dat we op dat moment naar een scherm ‘van ons’ keken.
Een kleine week vóór de Spelen kreeg Macada Innovision vrijdagmiddag laat nog een telefoontje van unbranded bv, het bekende Hilversumse bedrijf dat garant staat voor spraakmakende interieurs, decors en standbouw. Zij waren op zoek naar doorzichtprojectiedoek, om te verwerken in het Winterspelen-decor van NOS Studio Sport. En graag zo snel mogelijk….

Een uurtje later leverden wij bij het Mediapark in Hilversum een Macada Flexibel doorzichtprojectiescherm af: antracietkleurig, 3 x 4 meter. Unbranded zorgde zelf voor vakkundige montage in het decor.

In de weken erna kon Nederland genieten van de gouden races van onder anderen Ireen, Sven, Jorien, Kjeld en Esmée. Toch een fijn idee, dat Macada daar haar steentje aan heeft bijgedragen! Aan dat genieten dan hè; niet aan die gouden plakken natuurlijk. Want die hebben onze Olympische sporters helemaal zelf bij elkaar geschaatst…
« Terug