Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Precisiebeurs 2023; we hebben er zin in!

Op 15 en 16 november a.s. zijn wij als exposant aanwezig op de Precisiebeurs 2023. Met weliswaar een bescheiden stand (no. 537) in Hal 3, maar wel eentje die opvalt. Vooral door de speciale gadget die we daarvoor aan het bouwen zijn, maar die nog even geheim moet blijven. Wat wij op de beurs willen laten zien: dat Macada Innovision BV beschikt over specialistische kennis op het gebied van glas & spiegels én de toepassingen daarvan in allerlei (optische) systemen.

Bedrijfsontwikkeling

Macada Innovision maakt al ruim 25 jaar deel uit van de maakindustrie, toch staan we nu voor het eerst op de Precisiebeurs. Dat heeft alles te maken met onze bedrijfsontwikkeling. Tien jaar geleden zetten we glas & spiegels in de markt als onze tweede corebusiness, náást de projectieschermen & -systemen die we al sinds 1996 maakten. Sindsdien zijn we die tweede bedrijfstak steeds verder gaan uitbouwen en bieden we inmiddels – naast perfect gesneden en geslepen glas & spiegels – ook verschillende diensten op het gebied van systeembouw. Zoals meedenken met opdrachtgevers uit de hightech industrie over hoe glas & spiegels het beste gemonteerd kunnen worden, in camera- of lasertrackingsystemen bijvoorbeeld. We kunnen onze klanten helemaal ontzorgen als we, naast meedenken over de engineering, ook alle onderdelen ervoor mogen leveren.

 

Uniek product

Maurits Willenbroek is een van de teamleden die straks bezoekers ontvangt bij de stand van Macada. “Ik bezoek zelf al jaren de Precisiebeurs, maar dit is de eerste keer dat ik er ben in de positie van exposant. Spannend en ook heel leuk. Dus ja, zin in! Volgens mij staan wij er met een uniek product, dat zeker op zal vallen tussen alle ingewikkelde hightech en innovatieve apparaten die er altijd te bewonderen zijn. Wij gaan graag met geïnteresseerden in gesprek over wat we te bieden hebben, uiteraard bij een lekkere bak koffie. Dus ik hoop dat veel mensen de beurs zullen bezoeken en dan ook onze stand weten te vinden.”

 

Gadget

Oké, klinkt goed, maar eh…. hoe zit het nou met die gadget? 
“Ha! Als je dat wil weten, moet je echt even langs komen!”

 

 

Details:
Hier ontmoet je het team van Macada Innovision BV op 15 en 16 november 2023:
•    Hal 3, stand 537
•    Precisiebeurs 2023
•    Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

« Terug