Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Projectie voor de echte kerstbeleving

Het hele jaar door in kerstsfeer? Daarvoor kunnen professionele inkopers terecht bij firma Christmas Inspirations in Beverwijk. In hun nieuwe showroom ter plaatse bieden ze hun bezoekers een echte kerstbeleving. Macada Innovision leverde en plaatste het benodigde hightech projectiesysteem.

Christmas Inspirations is leverancier van kerstornamenten – “zeg maar: alles behalve glazen kerstballen” – naar ontwerp van Kurt S. Adler. Voor de verkoop van deze van origine Amerikaanse producten wilden ze in hun showroom graag een Amerikaanse sfeer creëren: een nostalgische winkelstraat met kerstetalages.Mede-eigenaar Michel Gozeling vertelt: “Wij ontvangen in onze showroom professionele inkopers van grote winkelketens en we wilden hen graag een echte kerstbeleving kunnen bieden. Het leek ons leuk om van één etalageraam een heel groot beeldscherm te maken; Macada Innovision bleek daarbij de aangewezen partner. Zij hebben ons geadviseerd over de juiste projector en projectiefolie – om daarmee een film te kunnen projecteren op het hele etalageraam, zonder zichtbare randen – en ze hebben ook zorg gedragen voor de montage. Het geheel ziet er goed uit en trekt veel bekijks.”

En dat was ook de bedoeling. Macada voorzag het indoor etalageraam van 2 x 3 meter van Visual Revolution High Contrast (doorzicht) projectiefolie en installeerde tevens de gewenste ultra short throw projector. Het resultaat mag er zijn; bekijk het zelf op ons YouTube-kanaal.

« Terug