Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Vergaderen én Tour de France kijken

Vergaderen én Tour de France kijken

Voor vastgoedbelegger Sectie5 Investments is een projectiesysteem van goede kwaliteit onontbeerlijk. En niet alleen voor zakelijke presentaties voor binnen- en buitenlandse beleggers.
Dus toen de beamer van hun bestaande projectiesysteem de geest gaf, wilden ze zo snel mogelijk een kwalitatief goede vervanging. Het liefst eentje met nog wat meer features dan de oude. Ze kozen in overleg met Macada Innovision voor een compleet nieuwe set, bestaande uit een Panasonic projector (5.000 ansi lumen) en een elektrisch (remote) bedienbaar Macada Compact matwit opzichtprojectiescherm. Uiteraard in combinatie met het Vivitek NovoPRO draadloos presentatiesysteem, dat speciaal is ontworpen voor interactieve vergaderruimtes.

Snel beslissen
De keuze om hiervoor met Macada in zee te gaan, was snel gemaakt. Jeroen van Valen, partner bij Sectie5 Investments: “Normaal gesproken vragen we altijd drie verschillende offertes aan, maar nu wilden we niet te lang zonder projectie-apparatuur zitten. Onze office manager had goede ervaringen met deze partij, wij hebben alle vertrouwen in haar oordeel, vandaar dat we Macada gevraagd hebben. Zij hebben ons geadviseerd bij de keuze van het nieuwe systeem en vervolgens de levering en montage prima verzorgd. Toen bleek dat onze oude bekabeling een beetje een rommeltje was, hebben ze dat ook opgelost. Alle kabels zijn nu netjes aangelegd en weggewerkt. Wij zijn heel tevreden; bij een volgende gelegenheid vragen we ook geen drie offertes meer. Dan bellen we gelijk Macada.”

Veel toepassingen
Waar gebruikt Sectie5 Investments hun projectiesysteem eigenlijk voor? 
“We zetten dat heel breed in. Bijvoorbeeld bij gesprekken met beleggers over investeringen en businessplannen, om direct bedrijfsgegevens te kunnen presenteren, maar ook tijdens workshops en bij brainstormsessies. Daarnaast geven externe bedrijven regelmatig bij ons presentaties en maken er ook gebruik van. Én we kijken er televisie mee.” 
Echt waar? 
“Ja, maar alleen in de zomer; dan kijken we samen naar de belangrijkste etappes van de Tour de France.”

 

Over Sectie5  Investments NV:
Dit vastgoedbeleggingsbedrijf is opgericht in 2007 en heeft in de afgelopen tien jaar een solide positie verworven in de markt van particuliere en institutionele beleggers. Sectie5 richt zich met name op winkelbeleggingen. Focus bij de selectie van objecten: kwaliteitsgebouwen op goede locaties, met solvabele huurders en een lange gemiddelde duur van de huurovereenkomsten. 
« Terug