Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Videokunst met Macada

Videokunst met Macada

Googlen bracht haar de naam van Macada Innovision die ook verhuur aanbiedt. “Macada heeft heel veel materiaal in huis en bleek zeer flexibel. Ook belangrijk was dat zij bekend waren met het werken met videokunst.” Jaysha Obispo bezocht de showroom van Macada en liet zich daar informeren over de verschillende projectiemogelijkheden.

In een van de zalen van FOAM heeft Macada de video-installatie voorbereid. Twee Macada Impact doorzichtprojectieschermen transparant zijn geplaatst aan weerszijden van een trap en achterin de zaal een Macada transparant doorzichtprojectiescherm voorzien van Visual Revolution transparante projectiefolie. Voor de plaatsing van dat laatste scherm werd met een EasyDrape systeem een deel van de ruimte afgezet. De projectie van de videofilm vond plaats vanuit drie ter plekke gemonteerde beamers.
“Het is allemaal waanzinnig goed gedaan. Macada bleek een hele betrouwbare en flexibele partij. Die bovendien punctueel en goed voorbereid te werk gaat. Een positieve ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is,” aldus Jaysha Obispo.

« Terug