Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

WIJ ZIJN ZILVER

WIJ ZIJN ZILVER

Oktober 2021 -- Deze maand bestaat Macada Innovision B.V. precies 25 jaar. Op 1 oktober 1996 startten we als ‘specialist projectieschermen en projectiesystemen’. Dat zijn we nog steeds, maar dat wil niet zeggen dat we hebben stilgestaan.

Altijd in ontwikkeling

Wij hebben de afgelopen 25 jaar ons productassortiment steeds aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen in beeldprojectie en leveren anno 2021 heel veel verschillende soorten projectieschermen. Van standaardschermen van ons eigen merk Macada Basic tot schermen op maat, van elektrische tot fixed frame schermen en van klein tot hééééél groot.

Daarnaast zijn we ons vanaf 2013 gaan toeleggen op een tweede werkterrein: het produceren en afwerken van glas en spiegels. En dit jaar zijn we begonnen met onze voorbereidingen voor de toekomst van ons bedrijf. Daarover later meer…

 

Sommige dingen zullen nooit veranderen

Maatwerk, betrouwbaar advies en persoonlijke service. Deze drie aspecten zijn al 25 jaar bepalend voor onze manier van werken. Aan de feedback en reviews van onze klanten merken we hoezeer dat wordt gewaardeerd. Onze manier van werken zullen we dan ook nooit veranderen. Net zoals we ook altijd zullen blijven streven naar een ‘klik’ met onze klant. Een klik die ontstaat door goed te luisteren en de wensen van de klant te vertalen naar de technisch best mogelijke oplossing.

Die klik zorgde er de afgelopen 25 jaar voor dat nieuwe klanten vaak vaste klanten werden. Daar zijn we heel blij mee, want dit zilveren jubileum hadden we niet kunnen vieren zonder het vertrouwen dat we kregen van onze klanten en andere zakelijke relaties.

 

Onze tweede corebusiness

Zoals gezegd hebben we vanaf 2013 een tweede corebusiness uitgebouwd: spiegels en glas. Ooit waren oppervlakte(glas)spiegels voor ons niet meer dan een onderdeel van onze doorzichtprojectiesystemen, waarin we ze gebruikten voor het buigen van de lichtbundel. Tot we steeds vaker verzoeken kregen om spiegels te leveren voor optische instrumenten, barcodescanners, medische apparatuur et cetera. Inmiddels leveren we alle mogelijke spiegel- en glasproducten op maat voor vele (vaste) opdrachtgevers. Wij snijden ze conform de wensen en/of ontwerptekening in het juiste formaat, van heel groot tot heel klein, variërend in dikte, en desgewenst met een polygeslepen rand.

Uiteraard is dit precisiewerk, waarvoor we de afgelopen jaren speciale machines hebben aangeschaft: in 2017 een glasslijpmachine en in 2021 een computergestuurde (CNC) glassnijmachine. Begin 2022 zullen we een nieuwe glasslijpmachine in gebruik nemen, die de kwaliteit van het polyslijpen naar een nóg hoger niveau tilt.

 

Toekomst

De afgelopen 25 jaar hebben we veel zien veranderen in onze branche. De technische ontwikkelingen staan nooit stil en wij willen niets liever dan dat Macada Innovision nog vele jaren daarin mee kan gaan. Daarom denken wij nu al na over welke nieuwe vragen we de komende jaren vanuit de markt kunnen verwachten en met welke expertise we ons bedrijf moeten uitbreiden om daar goed op in te spelen. Onze plannen daarvoor zijn bijna afgerond, in de loop van 2022 kunt u meer nieuws daarover verwachten.

 

Een jaar lang goed nieuws

Zo willen wij namelijk ons 25-jarig jubileum gaan vieren: met een jaar lang goed nieuws. Van oktober 2021 tot oktober 2022 zullen we – steeds op de 25e – een jubileum-nieuwsbericht versturen. Naast de gebruikelijke korte nieuwsberichten over mooie projecten waar we trots op zijn, kunt u onder meer een – wat langer – interview verwachten met eigenaar-directeur Jan Willem Willenbroek, waarin hij terugkijkt op 25 jaar Macada Innovision. In oktober 2022 sluiten we het jubileumjaar af met een blik op de toekomst van ons bedrijf.

« Terug