Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Zelfs vaste klanten kun je verrassen

Zelfs vaste klanten kun je verrassen

Als je 25 jaar bestaat – en je doet het als bedrijf een beetje goed – dan verzamel je in de loop der tijd aardig wat ‘vaste klanten’. MAV Techniek uit Zwanenburg is voor ons zo’n vaste klant. Komt hier al jaren, bestelde tot nu toe meestal maatwerk touchscreens of touchscreen folies. Kortgeleden ontdekten ze dat we ook elektrische rolschermen van groot formaat kunnen leveren. Dat bleek een welkome verrassing.

Museum ANNO in de maak

Het Major Home Cinema elektrische rolscherm dat MAV Techniek bestelde, is bedoeld voor een ‘experience’ in de nieuwbouw van het Zwolse museum ANNO. In dit nieuwe museum worden alle erfgoedcollecties van de stad ondergebracht. Na de geplande opening in het voorjaar 2022 zullen hier alle verhalen van en over Zwolle te vinden zijn. De ‘experience’ waarin het grote rolscherm een plaats krijgt, wordt gerealiseerd op de begane grond en biedt de bezoeker een multimediale introductie op de stad Zwolle.

 

Twee bijzonderheden

Bijzonderheid van het grote elektrische rolscherm – 4.50 m x 2.53 m – was dat de onderkant 1 meter vanaf de vloer moest komen, Dat betekende dat bovenaan een extra drop toegevoegd moest worden, in de vorm van een zwart bovenkader van 65 cm hoogte.
Een andere bijzonderheid was het schermgewicht, dat bij dit formaat bepaald fors is. Er waren dan ook vier man nodig om het scherm naar de juiste hoogte te tillen. Ook de bevestiging van het scherm aan het betonnen plafond, met de bijgeleverde ‘false ceiling’ plafondmontage-set, was een aardig klusje.

 

Matchende bedrijfswaarden

Mike Dijker, CEO van MAV Techniek, is zeer tevreden met de levering van het elektrische rolscherm van het merk Macada Basic. “Het was een welkome ontdekking dat Macada ook dit soort grote schermen kan leveren. Omdat het een leuk en persoonlijk bedrijf is, waar we graag mee samenwerken, was de beslissing snel gemaakt en hebben we ook dit scherm bij hen besteld. Leuk dat een klein bedrijf dit kan doen; we zijn zelf ook klein, daarom gunden we ze deze order graag. Onze bedrijven lijken op elkaar: wij bestaan ook al ruim 20 jaar, vinden persoonlijk contact belangrijk, gaan altijd mee in het traject van de klant en zorgen altijd voor hele goeie aftersales. Zo werken wij en zo werken zij. Vandaar onze goede samenwerking.”

 

 

Details product

Macada Basic Major Home Cinema

  • Type: elektrisch opzicht projectiescherm
  • Afmetingen: 4500 mm x 2530 mm
  • Doeksoort: opzicht matwit
  • Kaders: zwarte zijkaders en onderbalk
  • Speciaal: zwart bovenkader 650 mm
« Terug