Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Een persoonlijke benadering

Sinds 1996 bieden wij degelijk advies, heldere offertes, stipte levering en vakkundige montages.

 

Bij de start van Macada Innovision – in 1996 – was doorzichtprojectie ons eerste specialisme. Al snel leverden wij alle soorten projectiesystemen: doorzicht, opzicht en interactief. Sindsdien staan we bekend als specialist projectieschermen en projectiesystemen.

 

De veranderende vraag in de AV-markt leidde ertoe dat we in 2017 een tweede corebusiness erbij gingen ontwikkelen: de productie en afwerking van speciaal glas en oppervlakteglasspiegels.

 

Begin 2022 namen we het besluit onze focus te verleggen. In ons eigen nieuwsbulletin brachten we die omslag naar buiten: de productiepoot spiegels & glas werd vanaf dat moment onze eerste corebusiness. Waarbij het natuurlijk nog altijd mogelijk bleef om projectieschermen en -systemen van Macada Innovision te bestellen.

 

De nieuwe focus op spiegels & glas viel samen met de uitbreiding van ons productieteam. Maurits Willenbroek trad medio 2022 toe tot het team. Hij richtte zich voornamelijk op de productiepoot spiegels & glas, met het doel die verder uit te bouwen in de richting van high tech toepassingen.

 

Macada Innovision werd in 1996 opgericht als familiebedrijf en dat zijn we nog steeds, meer dan ooit. Wij kiezen altijd voor een persoonlijke benadering: luisteren naar de klant, meedenken en daarmee maatwerk leveren.
 

“Wij kiezen voor kleinschaligheid om een persoonlijke klantbenadering te kunnen waarmaken. Daar ligt ook onze kracht: zo kunnen wij bouwen aan een band met onze klanten. Hun vraag is onze vraag. Wij leveren altijd maatwerk en zijn pas tevreden als de klant tevreden is.”
Jan Willem, Maurits en Nel Willenbroek