Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Referenties

Wij zeggen wel dat we goed zijn in wat we doen, maar wat zeggen onze klanten over ons?

 

"The level of service from Macada gives us great confidence. Quotations are attended to quickly, orders are manufactured and safely shipped in very quick delivery times. We would have no hesitation on recommending Macada to other companies in the future."                                        Joe Morrisey, founder/engineering of Eurofab Technologies Ltd.

       

                                 

“Macada Innovision is echt superklantvriendelijk. Dat onze spoedbestelling op tijd geleverd zou worden, was voor ons heel belangrijk. Zij hielden ons steeds van de voortgang op de hoogte; je voelde gewoon hun betrokkenheid bij ons belang.”
Kelly Hoekstra, productieassistent en lichttechnicus bij Well Made Productions

 

“Ik heb een tip voor (toekomstige) klanten: vul niet vooraf je eigen vraag in, maar laat Macada Innovision de situatie opnemen en nadenken over de beste oplossing. Dan krijg je iets veel beters dan wat je zelf had kunnen verzinnen.”
Volkert Engelsman, CEO van EOSTA

 

“Wij werken met Macada Innovision omdat dit bedrijf altijd goede kwaliteit levert en heel flexibel is in de dienstverlening. Ze denken en werken met de opdrachtgever mee. Een projectiescherm op maat is bij hen ook echt maatwerk: perfect passend.”
JP Filbry – directeur/eigenaar Facility Partners


“Levering, plaatsing en montage van de acht digiborden voor onze nieuwbouw verliep zoals we dat van Macada Innovision gewend zijn: bij aflevering alles gewoon goed voor elkaar.”
Jan Steenhoek – Gymnasium Felisenum


“Ik ben heel tevreden met de manier waarop Macada Innovision een project voor Genesys heeft uitgevoerd. Vooral de moeite die Macada daarbij heeft genomen om extra werk te verrichten, hun serviceniveau en de manier waarop ze communiceren heb ik als bijzonder prettig ervaren.”
Rogier van der Maas, field marketing manager voor Genesys Telecommunications Laboratories


“Macada Innovision werkt snel en goed. De korte lijnen zijn heel prettig. Technische oplossingen worden perfect uitgevoerd, overal wordt voor gezorgd, daar heb je als klant geen omkijken naar. Vooral voor de kleinere musea is dat heel belangrijk, omdat je meestal zelf de expertise niet in huis hebt. Je moet je verlaten op een contact en als dat zoals hier goed uitpakt, dan is dat heel mooi.”
Frank Rietdijk, chef de bureau, Museum de Zwarte Tulp te Lisse


"Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle medewerking bij het realiseren van ons project Floriade Venlo 2012: Innovatoren - Limburgs Paviljoen.
Mede door jullie advies, inzet, snelheid en zorgvuldigheid hebben wij de oplevering van het Limburgs Paviljoen tijdig en naar alle tevredenheid opgeleverd. Mét de complimenten van de Provincie Limburg en van alle aanwezige gasten."

Jaap Gubbels, purchaser Lagotronics Projects BV, Venlo


"AVisie Boardroom Facilities B.V. is trots op de samenwerking met Macada Innovision BV. In de afgelopen jaren hebben wij diverse malen mogen ervaren dat afspraken worden nagekomen waarbij kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Tevredenheid bij onze gezamenlijke klanten is hiervan het resultaat."
Dries Kaspers, AVisie B.V., Barneveld


"Macada Innovision is voor ons een betrouwbare partner om mee samen te werken. Regelmatig hebben wij te maken met bijzondere wensen voor of vragen over beeldprojectie bij een uitvaart. Macada komt dan altijd met de juiste oplossing."
Alice Loeters, Persoonlijke Uitvaartzorg, Driehuis