Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Werkwijze

Macada Innovision hecht veel waarde aan een goede klantrelatie. Die bouwen wij op via degelijk advies als klanten zich oriënteren en heldere en transparante offertes als zij overgaan tot aankoop, gevolgd door stipte levering volgens afspraak en uiteindelijk vakkundige montages. En natuurlijk is een goede aftersales het vanzelfsprekende sluitstuk.

 

Advies

Wij bieden betrouwbaar en vakkundig advies bij het kopen van (onderdelen van) projectiesystemen: schermen, spiegels, frames en accessoires.

 

Wij adviseren bij:

 

Adviesgesprek in de showroom

 

Montage

Bij Macada Innovision bent u verzekerd van vakkundige montage van uw projectiescherm of projectiesysteem. 

 

Het maken en plaatsen van projectieschermen en projectiesystemen is een vak apart. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat het aankomt op de details. Elk onderdeel moet met aandacht worden vervaardigd en gemonteerd. Alleen dan krijgt de klant een perfect product.

 

Perfectie is waar wij voor gaan: wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. In dat opzicht is elk Macada-product maatwerk.

 

Maatwerk = puzzelwerk

 

Wij puzzelen net zo lang tot alle stukjes goed liggen. Op die manier krijgt elke klant een projectiesysteem dat precies past, vakkundig is doorgerekend, perfect functioneert en dat uitgevoerd is met de materialen en in de kleuren die de klant wenst.

 

Montage van de Macada interactieve overlay

Montage van de Macada interactieve overlay

 

Aftersales

Een paar weken na aankoop en montage bellen we u. Hoe bevalt het nieuwe product? Voldoet het aan uw verwachtingen? Natuurlijk krijgen we dan graag positieve of enthousiaste reacties. Maar we willen het ook horen als u minder tevreden bent. Want dan komen we in actie. Samen zoeken we uit wat het probleem is. En als we weten waar het aan ligt, gaan wij net zo lang door tot we een oplossing hebben.

 

After sales