Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Projectiedoek

Projectiedoek is geschikt voor op- en doorzichtprojectie. U kunt bij Macada Innovision terecht voor projectiedoek – Macada Flexibel – los van de rol; eventueel mét een kaderrand voorzien van drukkers of ringen.
 

Projectiedoek kopen

Wij hebben diverse soorten projectiedoek op voorraad. U koopt projectiedoek per vierkante meter, geheel naar uw wens. Projectiedoek wordt op rol geleverd. Daardoor is het eenvoudig te vervoeren en heel geschikt voor eenmalige projecten. Denk aan shows, evenementen of tijdelijke tentoonstellingen.
 

Ook 3D en akoestisch projectiedoek

Macada Flexibel projectiedoek kan desgewenst in 3D-SilverScreen uitvoering worden geleverd, voor passieve 3D-projectie. Het doek is er ook in een geperforeerde uitvoering, speciaal voor akoestische toepassingen.

3D technologie op projectiedoek 
Macada Flexibel 3D SilverScreen in onze showroom
 

Printen op projectiedoek

Projectiedoek kunnen wij voorzien van print. Na aanleveren van het printontwerp – een achtergrond of specifieke afbeelding – zorgen wij dat de print perfect op het doek verschijnt. Daarvoor werken wij samen met verschillende gespecialiseerde drukkerijen. Printen van projectiedoek is secuur werk waarbij rekening moet worden gehouden met alle mogelijke chemische reacties tussen doeksoort en verfstof.

Printen op projectiedoek geeft een prima resultaat!

Geprint doek acryl

 

Projectiedoek in frame

Macada Flexibel projectiedoek vormt de basis voor onze Durastar-, Duranorm- of Duraflex-spanschermen. Wij snijden het doek op de gewenste maat, spannen het in of om eigenfabricaat frames en verzorgen de montage ter plaatse. Desgewenst leveren wij het projectiedoek voorzien van een zwarte kaderrand, met ringen of drukkers. Dit kan het resultaat zijn:
 

Projectiedoek spannen in frame

Projectiedoek in frame