Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Elektrische projectieschermen

Elektrisch bedienbare projectieschermen hebben als voordeel dat ze zichzelf kunnen uitrollen, gebruikmakend van een elektromotor. Onze elektrische projectieschermen zijn leverbaar in diverse typen doeksoorten. Afhankelijk van het type scherm zijn verschillende (standaard)maten leverbaar; de kleinste schermen vanaf 160 cm, de grootste tot wel 12 meter. 

 

Elektrische projectieschermen zijn uitermate geschikt voor toepassingen in homecinema, scholen, bedrijven en openbare ruimten.

 

Elektrische-projectieschermen

 

Macada Basic elektrische projectieschermen

Sinds 2015 hebben wij een eigen lijn voor hoogkwalitatieve standaardproducten voor projectiesystemen: Macada Basic. De elektrische projectieschermen zijn hier onderdeel van. Meer informatie over onze elektrische projectieschermen vindt u op de pagina’s 2 tot en met 39 van de Macada Basic Product Catalogus.

 

LET OP!

De beste omgevingstemperatuur voor het PVC-doek van Macada Basic is 18-25°C; het doek is niet bestand tegen grote temperatuurverschillen. Daarom adviseren wij Macada Basic schermen NIET te plaatsen in de buurt van een verwarmingselement of airconditioningapparaat, of voor een raam.

 

Direct bestellen, snel te leveren

Alle Macada Basic projectieschermen zijn direct te bestellen en snel leverbaar.
Bestellen kan telefonisch (+31 (0) 23 538 6027) of via ons contactformulier.