Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Meer zicht met Anti-reflectie glas

In veel etalageruiten zie je vooral een weerspiegeling van jezelf en van de omgeving achter je. Wat natuurlijk niet de bedoeling is, het glas zou vrij zicht moeten bieden op de voorwerpen in de etalage. Dat kan nu gerealiseerd worden met Macada Anti-reflectie glas.

 

Hoe werkt het?

Macada Anti-reflectie glas is een glaspaneel – leverbaar in verschillende diktes en formaten, zie verderop – dat is voorzien van een speciale anti-reflecterende coating. Deze coating reduceert de natuurlijke lichtreflectie van het glas tot 0,8%. Ter vergelijking: de natuurlijke lichtreflectie van normaal floatglas is 8%. De anti-reflecterende coating is geschikt voor toepassingen binnen en buiten en zorgt ervoor dat het glas maximaal transparant is en blijft.

 

anti-reflectie glas

 

Toepassingen

Het Macada Anti-reflectie glas is uitermate geschikt om te verwerken in grote glasoppervlakken, zoals etalages in winkels en showrooms. Maar ook in kleinere formaten heeft het vele toepassingsmogelijkheden: displays in winkels en gezondheidscentra, vitrines in musea en zelfs als beschermende afdeklaag voor lcd-schermen. Het glas wordt ook veel gebruikt bij het inlijsten van kunstwerken.

 

Afmetingen

Macada Anti-reflectie glas is leverbaar in:

  • 4 mm, éénzijdige anti-reflectie coating
  • 6 mm, éénzijdige anti-reflectie coating
  • 6 mm, tweezijdige anti-reflectie coating
  • 8 mm, éénzijdige anti-reflectie coating
  • 8 mm, tweezijdige anti-reflectie coating

 

Eventueel ook als gelaagd glas leverbaar.

 

Maximale afmetingen voor anti-reflectie coating: 2250 mm x 3210 mm.