Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Zilveren spiegels

De zilveren spiegels van Macada zijn bij uitstek geschikt voor gebruik binnenshuis, in zowel functionele als decoratieve toepassingen. Denk aan spiegels als wandbekleding in zakelijke omgevingen, maar ook als attractief onderdeel van modern en antiek meubilair. De spiegels zijn bovendien geschikt voor plaatsing in normaal vochtige omgevingen binnenshuis, zoals keukens en badkamers.

De zilveren spiegels zijn tevens leverbaar in een veiligheidsversie, dat wil zeggen: voorzien van SAFE+ veiligheidsfolie op de rugzijde van het glas. Hierdoor is de veiligheid gegarandeerd, conform norm EN12600.

Het glas is eenvoudig te reinigen en buitengewoon goed bestand tegen bijtende schoonmaakproducten.
 

Details productieproces

Bij de productie van de zilveren spiegels wordt gebruikgemaakt van kopervrije metalen coatings en loodarme verf, waardoor ze beschikken over een zeer hoge corrosiebestendigheid. Het glas van de zilveren spiegels kent een zeer lage uitstoot van vluchtige stoffen (VOS) en formaldehyde.

Het productieproces van de zilveren spiegels heeft het label Silver van het internationale certificeringsinstituut Cradle to Cradle.
 

Maximale afmetingen

  • 3210 mm x 2500 mm
  • glasdikten: 2, 3, 4 en 6 mm
 

Afwerking

Standaard afwerking: met de bandschuurmachine botgeslepen randen en hoeken.

Desgewenst en tegen meerprijs kunnen de randen ook polygeslepen worden. Dit is alleen mogelijk bij zilveren spiegels van ten minste 4 mm dik.

 

Zilveren spiegels bij Medical of Sanitair