Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Doorzichtprojectie

Doorzichtprojectie is het oudste specialisme van Macada Innovision. Deze projectietechniek kan vrijwel overal worden toegepast. Bijvoorbeeld bij vergaderingen, video-conferencing, symposia, colleges, exposities, theaterproducties en sportmanifestaties. Ook voor mobiele presentaties, roadshows en outdoor-advertising is doorzichtprojectie ideaal.

 

Wat is doorzichtprojectie?

Bij doorzichtprojectie bevindt de projector (video, data, film) zich áchter het transparante scherm en de kijker ervóór. De ruimte waar de doorzichtprojectie plaatsvindt, is normaal verlicht. Verduistering is niet nodig.

 

Doorzicht projectie

 

Het juiste scherm voor doorzichtprojectie

Bij het kiezen van het juiste doorzichtprojectiescherm draait het om de wensen van de klant, de beschikbare ruimte, de bouwkundige situatie en het type projector. Met die gegevens werken wij een ‘recept’ uit voor het optimale doorzichtprojectiescherm. Bijvoorbeeld een scherm met meer contrast of minder gain. Op basis daarvan produceren wij zelf het juiste doorzichtprojectiescherm. De drager kan glas of acryl zijn. Hierop brengen wij een of meer projectielagen (layers) aan die het scherm de gewenste materiaaleigenschappen geven.

 

Meer informatie? Lees: Het kiezen van een projectiescherm

 

Systemen voor doorzichtprojectie

Macada Innovision ontwerpt en levert: