Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Adviseren = openheid bieden

Adviseren = openheid bieden

Brussel, 25 november 2015 – Vakkundig en betrouwbaar advies bij de aanschaf van (onderdelen van) projectiesystemen. Dat maakt deel uit van de persoonlijke service waarmee Macada Innovision zich onderscheidt. Wij denken echt mee en dat is voor nieuwe klanten vaak een aangename verrassing.
Zo plaatsten wij deze week vier multiplex panelen voorzien van PVC folie voor opzichtprojectie in een grote vergaderruimte bij Lighting Europe* te Brussel. Daar ging heel wat heen en weer mailen aan vooraf, vertelt Lighting Europe’s officemanager Marie-Josephine Versé:
 
“Wij willen tijdens onze conferenties beelden kunnen projecteren, waar we tegelijk op kunnen schrijven. Tot nu toe werkten we met een smartboard, wat eigenlijk te groot en te onhandig was. Op zoek naar een alternatief kwamen we – al googelend – uit bij de producten van Macada Innovision. Zij reageerden snel en kwamen met vakkundig advies. De prefab muren van onze vergaderruimte bleken bijvoorbeeld te ruw om direct met folie te beplakken. Macada Innovision stelde voor om eerst panelen aan te brengen.
Vervolgens wees Macada ons erop dat de muur daarvoor wel voldoende draagkracht moest hebben. Waar andere leveranciers kwamen met ‘ja hoor, dat zal wel lukken’, zeiden zij open en eerlijk ‘wij weten niet zeker of de draagkracht voldoende is’. Macada wilde met alle plezier naar België komen, maar pas nadat we de draagkracht van de muur hadden getest. Anders zouden we maar onnodige kosten maken. Die openheid van handelen hebben wij zeer gewaardeerd,” aldus een tevreden Marie-Josephine Versé.
 
Inmiddels is de betreffende muur getest en stevig genoeg bevonden. De panelen zijn gemonteerd en daarna beplakt met folie. Het systeem werkt bij Lighting Europe zoals bedoeld: perfect om op te projecteren en tegelijk – met een whiteboard marker – te schrijven in de projecties.
 
 
*Lighting Europe is een Europees platform voor bedrijven en organisaties binnen de verlichtingsindustrie.
« Terug