Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

De digitale receptionist, mede mogelijk gemaakt door touchscreen folie van Macada Innovision

De digitale receptionist, mede mogelijk gemaakt door touchscreen folie van Macada Innovision

Juli 2019 -- Door technologische ontwikkelingen verandert er tegenwoordig veel op de werkvloer. Neem bijvoorbeeld de digitale receptie-oplossing waar steeds meer bedrijven of instellingen voor kiezen. Display4all uit Zwijndrecht brengt bijvoorbeeld de Fleur Digitale Receptie op de markt met een ingebouwd interactief touchscreen dat wordt vervaardigd met touchscreen folie van Macada Innovision.

Wat is dat eigenlijk, zo’n digitale receptie? Het bestaat uit een zuil met een display – ook wel informatiekiosk genoemd – die in de ontvangstruimte van bedrijven en instellingen geplaatst kan worden. De display is voorzien van een interactief touchscreen, hierop kunnen bezoekers van een bedrijf of instelling zichzelf aanmelden. Ook kunnen ze eventueel hun naambadge uitprinten of hun contactpersoon binnen het bedrijf mailen of bellen om te laten weten dat ze zijn gearriveerd en wachten in de hal. De digitale receptie kan ingezet worden bij een onbemande receptie – dus als (tijdelijke) vervanging van een receptionist – of juist ter ondersteuning van de receptiemedewerkers.

 

Arjan van Bergeijk, directeur van Display4all, is enthousiast over hun Fleur Digitale Receptie-oplossing. “Wij maken deze receptie-oplossing helemaal zelf, hebben ook zelf de software ervoor ontwikkeld. We kunnen de zuilen overigens zowel mét als zonder touchfunctie leveren, helemaal afhankelijk van wat de klant wil. Kiest de klant voor een touchscreen, dan maken we zelf het scherm interactief en gebruiken daarvoor de touchscreen folie van Macada Innovision. Na enig zoeken hebben we voor hun folieproduct gekozen, omdat zij altijd snel leveren én omdat de kwaliteit van hun product heel stabiel is. En mocht er eens iets niet in orde zijn, dan wordt dat direct en keurig netjes opgelost.”

 

Met name de stabiele kwaliteit van Macada’s Visual Revolution touchscreen folie vindt Van Bergeijk de belangrijkste factor. “De kwaliteit van andere folieleveranciers – veelal uit het buitenland – is nogal wisselend. Dat kunnen we niet hebben. Omdat wij net als Macada maximale service willen bieden aan onze eindklanten, moeten we helemaal zeker kunnen zijn van de kwaliteit van de folie.”


Product:
Macada Visual Revolution touchscreen folie 

« Terug