Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Macada 2.0

2022 was voor ons een bijzonder jaar. We vierden ons 25-jarig bedrijfsjubileum én verwelkomden Maurits Willenbroek als nieuw lid van het productieteam. En 2023 belooft alwéér een bijzonder jaar te worden....

In 2023 gaan we met ons versterkte team nieuwe stappen zetten. Op weg naar een ander bedrijfsmodel.

In het verlengde van onze producties op het gebied van projectie- en spiegelsystemen willen we ons gaan toeleggen op engineering. Dat wil zeggen dat we – op aanvraag van en in samenspraak met opdrachtgevers – ons gaan specialiseren in het ontwerpen en bouwen van optische machines en systemen. Daar hebben we de knowhow voor in huis en ook onze bedrijfsprocessen zijn er inmiddels volledig op ingesteld.

Al met al een spannende ontwikkeling, waar we heel veel zin in hebben!

 

Aan het einde van een druk jaar nemen we ook graag even de tijd om stil te staan. Even zien waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan.

Waar we vandaan komen, daar kijken we met tevredenheid op terug. U heeft als gewaardeerde relatie daar een belangrijke rol in gespeeld. Want om een bedrijf 25 jaar succesvol in de markt te houden, heb je ook een stevig netwerk nodig. Een netwerk van trouwe klanten, toeleveranciers en andere relaties. Wij prijzen ons gelukkig dat we zo’n netwerk hebben en we zijn blij met iedereen die er deel van uitmaakt.

Waar we naartoe gaan? Zijn we misschien op weg naar Macada 2.0? Wie weet, het zou zomaar kunnen, wij zijn er in elk geval klaar voor.

 

« Terug