Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... >

Nieuwe generatie doorzichtprojectieschermen

Bent u ook iemand die houdt van extreem goede beeldkwaliteit? En bieden de grotere LED- en LCD-monitoren u dat nét niet? Dan is de nieuwe generatie doorzichtprojectieschermen precies wat u zoekt. Hoogwaardige kwaliteit en een naadloos magnifiek beeld. Voordeliger en duurzamer dan bijvoorbeeld een videowall. Lees meer »

High Tech vergaderen

Santpoort, augustus 2013 -- Goede high tech audiovisuele apparatuur zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen vergaderen. Maar dan wel graag apparatuur die iedereen kan bedienen, ook als je toevallig niet heel technisch bent aangelegd. Dat is precies de uitdaging die het Amsterdamse bedrijf Facility Partners – voor audiovisuele installatietechniek – bij elke klus aangaat. Zoals bij de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) waar zij onlangs in samenwerking met Macada Innovision zes vergaderruimten voorzagen van de nieuwste audiovisuele techniek. Lees meer »

Zomervakantie. Zonnebril? Macada!

Nee hoor, we zijn niet overgestapt op de verkoop van zonnebrillen. Maar wie deze week voor de zomervakantie nog snel even een nieuwe zonnebril wil aanschaffen bij de erkende opticien, heeft grote kans om daarbij in een van de spiegels van Macada Innovision te kijken. Lees meer »