Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... >

Het onzichtbare zichtbaar maken

Wat ligt verscholen onder en achter de wereld zoals wij die kennen? Zowel wetenschappers als kunstenaars zijn dagelijks bezig met het zoeken naar antwoorden op die vraag, zij het elk vanuit hun eigen perspectief en discipline. In het project New Realism: The Gaze of Science, dat loopt van 2016-2018, worden zij aan elkaar gekoppeld en dat levert een bijzondere tentoonstelling op. Doina Kraal is een van de kunstenaars in dit project. Voor de spiegels die onderdeel zijn van haar kunstwerk Particle Hunt, benaderde ze Macada Innovision. Lees meer »

Groot, groter, grootst

Beurs, congres, theatervoorstelling, mega-sportwedstrijd. Allemaal perfecte aanleidingen om voor een groot projectiescherm te kiezen. En dan hebben we het over gróót groot: van 8 tot 12 meter breed. Projectieschermen van deze afmetingen leveren wij standaard vanuit ons Macada Basic assortiment: Macada Basic Cine Pro. Lees meer »

Macada Speech plug & play speakerdesk

Santpoort, 14 maart 2016 – Nieuw in ons assortiment: Macada Speech. Een plug & play speakerdesk die bruikbaar is in elke ruimte waar netstroom is. Lees meer »