Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... >

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Velsen-Zuid, februari 2016 -- Jonge medewerkers hebben soms nieuwe en andere wensen op projectiegebied. Dat ervoer men ook bij Gymnasium Felisenum in Velsen-Zuid. Lees meer »

Intense sportbeleving

Santpoort, januari 2016 -- Goede voornemens voor 2016? ‘Meer sporten’ zal op menig lijstje staan. Om dat ook na januari vol te blijven houden, is het verstandig om een sportschool te kiezen die van sporten een ‘beleving’ maakt. Dat doet bijvoorbeeld Eco Gym, een fitness- en sportschool in Nijlen (België). Vorig jaar kozen zij – als sluitstuk van een verbouwing – voor nieuwe projectieschermen van Macada Innovision BV die een intense sportbeleving mogelijk maken. Lees meer »

Projecteren in vol daglicht

Roosendaal, 10 december 2015 – Het Brabantse Crematorium Zegestede heeft een opmerkelijke aula. De ruimte is zeer hoog en heeft aan de voorzijde een complete glazen pui van 12 bij 8 meter die zicht biedt op een fraaie waterpartij. Het volle daglicht maakt de aula tot een bijzondere plek, het uitzicht zorgt voor een bijzondere beleving bij de uitvaartdiensten. Dat wil je niet teniet doen door te gaan verduisteren zodra er geprojecteerd moet worden. Lees meer »