Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... >

Projecteren in vol daglicht

Roosendaal, 10 december 2015 – Het Brabantse Crematorium Zegestede heeft een opmerkelijke aula. De ruimte is zeer hoog en heeft aan de voorzijde een complete glazen pui van 12 bij 8 meter die zicht biedt op een fraaie waterpartij. Het volle daglicht maakt de aula tot een bijzondere plek, het uitzicht zorgt voor een bijzondere beleving bij de uitvaartdiensten. Dat wil je niet teniet doen door te gaan verduisteren zodra er geprojecteerd moet worden. Lees meer »

Adviseren = openheid bieden

Brussel, 25 november 2015 – Vakkundig en betrouwbaar advies bij de aanschaf van (onderdelen van) projectiesystemen. Dat maakt deel uit van de persoonlijke service waarmee Macada Innovision zich onderscheidt. Wij denken echt mee en dat is voor nieuwe klanten vaak een aangename verrassing. Lees meer »

'Mag je daar echt aankomen?'

Groningen, 30 oktober 2015 – Het GRID Grafisch Museum Groningen heropende onlangs haar deuren na een half jaar van verbouwen, verhuizen en inrichten. Eyecatcher buiten is de raamprojectie met touchfunctie die Macada Innovision in opdracht van het museum installeerde. Lees meer »