Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... >

Videokunst met Macada

Amsterdam, september 2014 -- Beeldend kunstenaar Jaysha Obispo maakte deze zomer met haar artistieke productiebedrijf Angular Flux een eenmalige video-installatie in museum FOAM, ter voorbereiding op een internationale expositie. Daarbij zocht ze een partij die op korte termijn maatwerk in projectieschermen en beamers kon leveren. “Het materiaal waarop geprojecteerd wordt voegt iets toen aan de beleving. Zelf had ik verschillende materialen uitgeprobeerd: folie, spiegels, transparant. Ik wilde iemand die dat kon leveren en bovendien met me mee kon denken over de manier waarop ik het kon opzetten.” Zij wilde ook graag een partij die de gekozen materialen wilde verhuren, omdat koop in deze fase van het project voor haar geen optie was. Lees meer »

Nieuwsbrief voorjaar 2014

Santpoort, mei 2014 -- Onze eerste nieuwsbrief van 2014 past heel goed bij de actualiteit. Niet alleen vanwege de jaarlijkse mei-herdenkingsdagen, ook vanwege de huidige belangstelling voor WO I die immers precies 100 jaar geleden begon. Lees meer »

Zaken doen op de Huishoudbeurs

Amsterdam, 15-23 februari 2014 -- Als specialist in reinigingsmiddelen voor consument, professionele markt en industrie was Blue Wonder! aanwezig op de Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI. Met een nieuwe stand én een nieuwe publiekstrekker: de Grote Schoonmaak Quiz. Daar hadden ze perfect beeld en geluid bij nodig en met die vraag kwam Blue Wonder! uit bij Macada Innovision. Lees meer »