Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... >

'Goed opgelost door Macada'

Je wilt het niet, maar soms heb je hick-ups tijdens een opdracht. Voor ons is het dan zaak om de hobbels glad te strijden én op goede voet te blijven met onze opdrachtgever. Een voorbeeld is ons project voor UZN Uitvaartcentrum Zuid in Amsterdam. Voor hen installeerden we in juli 2014 een nieuwe audio- en video-installatie, compleet met projectiescherm. Dat scherm – Macada Flexibel Opzicht projectie (span)doek – werd gespannen op een zuil midden in de aula van het uitvaartcentrum. Lees meer »

Videokunst met Macada

Amsterdam, september 2014 -- Beeldend kunstenaar Jaysha Obispo maakte deze zomer met haar artistieke productiebedrijf Angular Flux een eenmalige video-installatie in museum FOAM, ter voorbereiding op een internationale expositie. Daarbij zocht ze een partij die op korte termijn maatwerk in projectieschermen en beamers kon leveren. “Het materiaal waarop geprojecteerd wordt voegt iets toen aan de beleving. Zelf had ik verschillende materialen uitgeprobeerd: folie, spiegels, transparant. Ik wilde iemand die dat kon leveren en bovendien met me mee kon denken over de manier waarop ik het kon opzetten.” Zij wilde ook graag een partij die de gekozen materialen wilde verhuren, omdat koop in deze fase van het project voor haar geen optie was. Lees meer »

Nieuwsbrief voorjaar 2014

Santpoort, mei 2014 -- Onze eerste nieuwsbrief van 2014 past heel goed bij de actualiteit. Niet alleen vanwege de jaarlijkse mei-herdenkingsdagen, ook vanwege de huidige belangstelling voor WO I die immers precies 100 jaar geleden begon. Lees meer »