Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

Op reis door Europa

Met Pepper’s Ghost folie kun je een 3D-illusie oproepen. Je kunt zelfs objecten en personen in 3D laten bewegen of ‘zweven’. Hoe beter het folie-materiaal, hoe echter de illusie. Ontwerpstudio Platvorm Amsterdam paste Macada’s Visual Revolution Pepper’s Ghost folie toe in hun holografische vitrines voor een tijdelijke tentoonstelling in het Allard Pierson Museum. Lees meer »

Macada projectieschermen in musea

Dat Macada Innovision maatwerk levert en daarbij niet zijn neus ophaalt voor kleinere opdrachten, dat wordt gewaardeerd. De musea maken er bijvoorbeeld dankbaar gebruik van, met name om de kosten van tijdelijke tentoonstellingen laag te kunnen houden. Lees meer »

Van hergebruik naar onderwijsvernieuwing: Macada Board Wisbordjes

Veel scholen, zowel in het basis- als voortgezet onderwijs, maken tegenwoordig gebruik van ‘wisbordjes’. Zeg maar: mini whiteboards voor elke leerling. Daarmee kunnen alle leerlingen in een klas tegelijk antwoord geven op vragen van de leraar. Dus niet alleen die ene slimmerik of dat haantje-de-voorste, die vroeger altijd als eerste hun vinger opstaken. Het systeem heeft veel voordelen, maar ja, waar koop je zulke bordjes? Natuurlijk bij Macada Innovision. Lees meer »