Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

Macada realiseert witte doek voor Filmhuis Gouda

Natuurlijk was Filmhuis Gouda blij verrast toen de bioscopen vanaf 1 juni – veel eerder dan gedacht – weer open mochten. Omdat zij op dat moment nog wel vol in een verbouwing zaten, moesten ze snel op zoek naar een elektrisch rolscherm en een professionele partij die dat kon leveren en monteren. Via via kwamen zij terecht bij Macada Innovision. Lees meer »

In tijden van corona zetten we een tandje bij

Het coronavirus grijpt in op letterlijk alles. Oók de geplande installatie van een nieuw presentatiesysteem met projectiescherm bij het Grafisch Lyceum Rotterdam – door hun vaste audiovisuele partner NFGD – werd noodgedwongen uitgesteld vanwege de coronamaatregelen op school. Toen de werkzaamheden eind april wél konden plaatsvinden, zorgde corona voor een probleem met levertijden. Gelukkig kon Macada Innovision uitkomst bieden. Lees meer »

Beeldschermspiegels voor een unieke productpresentatie

Lijnden, april 2020 -- CoffeeClick liet recent een videowall installeren in hun nieuwe showroom in de nieuwbouw te Lijnden. PCI Nederland/Hecla tekende voor het showroomontwerp; met de beeldschermspiegels van Macada Innovision werd een videowall mogelijk gemaakt. Lees meer »