Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

Nieuw bij Macada: Bavelloni glasslijpmachine

Santpoort, april 2017 -- Voor onze doorzichtprojectiesystemen gebruiken we eigen fabricaat spiegelproducten: op maat gesneden en desgewenst polygeslepen oppervlakteglasspiegels. Deze spiegels leveren we op bestelling óók aan bedrijven en particulieren. Sinds kort hebben we daarvoor een nieuwe professionele Bavelloni glasslijpmachine in huis, waarmee we ook uw glasplaten en glasspiegels prachtig polyslijpen. Van klein tot héél groot. Lees meer »

Geen eenzame kerst Bij Bosshardt

Haarlem, december 2016 -- Sint, kerst, oud-en-nieuw. Niet iedereen is blij met de feestelijkheden aan het einde van het jaar. Voor mensen die alleen zijn, is de decembermaand vaak maar een lastige periode. Waarin ze zich nóg eenzamer voelen. Hoe fijn is het om dan een organisatie in de buurt te hebben waar je altijd welkom bent, waar je gezelschap én een luisterend oor kunt vinden. Zoals het Leger des Heils. Daar doet Macada Innovision graag iets extra’s voor, zo aan het einde van het jaar. Lees meer »

Macada Flexibel voor NEMO

Amsterdam, november 2016 -- NEMO Science Museum is geen doorsnee klant voor TEB Engineering uit Heerhugowaard. Dit ingenieursbureau voert namelijk vooral machinebouw-, installatiebouw- of industriële automatiseringsprojecten uit voor industriële bedrijven. Al in 2015 werden zij benaderd door NEMO voor de ontwikkeling van De Machine, een van de interactieve onderdelen van de nieuwste NEMO-tentoonstelling Technium die deze maand is geopend. Lees meer »