Sinds 1996 specialist in projectieschermen en projectiesystemen
Choose language NL UK

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

De digitale receptionist, mede mogelijk gemaakt door touchscreen folie van Macada Innovision

Juli 2019 -- Door technologische ontwikkelingen verandert er tegenwoordig veel op de werkvloer. Neem bijvoorbeeld de digitale receptie-oplossing waar steeds meer bedrijven of instellingen voor kiezen. Display4all uit Zwijndrecht brengt bijvoorbeeld de Fleur Digitale Receptie op de markt met een ingebouwd interactief touchscreen dat wordt vervaardigd met touchscreen folie van Macada Innovision. Lees meer »

Projectiedoek in de vorm van een huis

7 mei 2019 -- Een maand voor hun nieuwe toneelvoorstelling Clybourne Park in première zou gaan, ontdekte Well Made Productions dat ze met spoed een nieuw projectiescherm nodig hadden. En niet zomaar een scherm, maar gemaakt van flexibel doorzicht projectiedoek, ca. 6 bij 5 meter, in de vorm van een huis. Wie o wie zou dat op korte termijn kunnen leveren? Googelen dus… Lees meer »

Projectiesysteem voor zeepkistmoment

Oktober 2018 -- Een prachtig, nieuw bedrijfspand vlakbij de A12 in Waddinxveen. Waar elke ochtend om 08.00 uur een zeepkistmoment plaatsvindt: het onontbeerlijke dagelijkse communicatie-moment bij groente- en fruitimporteur EOSTA. Dat moest gefaciliteerd worden en daarvoor wendde het bedrijf zich tot Macada Innovision. Lees meer »